ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ - ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

Υποψήφιος Περιφερειάρχης

Φάνης Σπανός

Γεννήθηκα το 1984 στη Χαλκίδα. Γονείς μου είναι ο Χρήστος Σπανός και η Λία Βασιλείου. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Αναστασίου, εκπαιδευτικό, και έχουμε τρία παιδιά. Τον Χρήστο, τον Σταύρο και τον Θανάση.

Φοίτησα στο Κολλέγιο Αθηνών και στην συνέχεια σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με ειδίκευση στα Υδραυλικά Έργα. Έχοντας ήδη μπει  στην αγορά εργασίας, απέκτησα δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Professional MBA) στο ALBA Graduate Business School και στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές (ΜΑ) στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης μιλάω Αγγλικά και Γερμανικά.

Έχω εργαστεί από το 2008 στην οικογενειακή μας επιχείρηση οικοδομικών έργων και έτοιμου σκυροδέματος αρχικά ως μηχανικός και στη συνέχεια ως Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. Το 2010 οι συμπολίτες μου με εμπιστεύτηκαν για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Χαλκιδέων, όπου υπηρέτησα ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πολεοδομίας και Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων. Ακόμη, έχω διατελέσει Πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ΔΑΕΠΕΧ ΑΕ και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τον Μάιο του 2014 μου κάνατε την τεράστια τιμή να με εκλέξετε Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας στο πλευρό του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, θέση την οποία υπηρετώ με ενθουσιασμό και υπευθυνότητα μέχρι και σήμερα.

Συνοπτικά και επί της ουσίας, είμαι 34 ετών, μου αρέσει η δουλειά, αγαπώ πολύ τη Στερεά Ελλάδα και θα κάνω τα πάντα για να γίνει καλύτερη.

Share This